Selecteer een pagina

Over ons

Leer meer met Feel Academy

Feel Academy verzorgt workshops en geaccrediteerde bijscholingen voor therapeuten, mediators, coaches (zorg)professionals en zorgverleners die vanuit een holistische benadering werken. Samenhang staat centraal, ook in ons aanbod. De bijscholinegn en workshops zijn erop gericht om het beste uit jezelf, als expert binnen jouw vakgebied, te halen.

Onze docenten

De docenten van Feel Academy staan voor je klaar om jou meer te leren! Iedere expert deelt met jou de succesfactoren om zelf toe te passen binnen je eigen vakgebied. Puur vanuit de kern!

Monique Broekhuizen

De oprichter van Feel Academy! In 2019 is Monique haar praktijk voor energetische therapie gestart, Feel Energy. Tijdens de opleiding en in haar eigen praktijk was de kindconclusies een terugkerend thema, waar veel cliënten baat bij hadden. Monique wilde zichzelf hierin meer specialiseren en zo ontstond het idee voor een kaartenset, aanvullend op het boek ‘De 5 kindconclusies’ van Lisette Schuitemaker. Als professional kun je via deze methode op een speelse manier de kindconclusies onderzoeken. Monique zit altijd vol ideeën en zoekt daarbij naar zoveel mogelijk verbindingen. Niet lang na de lancering van de kaartenset ontstond dan ook het idee om het delen van kennis en expertise uit te breiden: met een aanbod van bijscholingen en workshops via Feel Academy!

Telefoon

0347 – 757 750