Over ons

Leer meer met Feel Academy

Feel Academy verzorgt workshops en geaccrediteerde bijscholingen voor therapeuten, mediators, coaches (zorg)professionals en zorgverleners die vanuit een holistische benadering werken. Samenhang staat centraal, ook in ons aanbod. De bijscholinegn en workshops zijn erop gericht om het beste uit jezelf, als expert binnen jouw vakgebied, te halen.

Onze docenten

De docenten van Feel Academy staan voor je klaar om jou meer te leren! Iedere expert deelt met jou de succesfactoren om zelf toe te passen binnen je eigen vakgebied. Puur vanuit de kern!

Monique Broekhuizen

De oprichter van Feel Academy! In 2019 is Monique haar praktijk voor energetische therapie gestart, Feel Energy. Tijdens de opleiding en in haar eigen praktijk was de kindconclusies een terugkerend thema, waar veel cliënten baat bij hadden. Monique wilde zichzelf hierin meer specialiseren en zo ontstond het idee voor een kaartenset, aanvullend op het boek ‘De 5 kindconclusies’ van Lisette Schuitemaker. Als professional kun je via deze methode op een speelse manier de kindconclusies onderzoeken. Monique zit altijd vol ideeën en zoekt daarbij naar zoveel mogelijk verbindingen. Niet lang na de lancering van de kaartenset ontstond dan ook het idee om het delen van kennis en expertise uit te breiden: met een aanbod van bijscholingen en workshops via Feel Academy!

Lisette Schuitemaker

In het jaar dat ze parttime lerares Oude Talen was, ontdekte Lisette Schuitemaker (1954) dat ze liever met volwassenen werkte. Dat heeft ze gedaan bij de afdeling Communicatie van een bank en vervolgens met haar eigen bureau dat ze na een aantal jaren aan haar beste medewerkers verkocht. Zoekend naar de volgende fase in leven en werk besloot ze een healingopleiding te volgen en in 2006 haalde ze haar BSc aan de Brennan School of Healing in Miami.

Ze opende een praktijk – Bureau voor Levensvragen – en merkte hoe onbekend de psychologische theorie van Wilhelm Reich was en hoeveel baat cliënten bij haar uitleg hadden. Ze besloot het boek te schrijven dat ze zelf miste. In ‘De 5 kindconclusies’ legt ze de zienswijze van Reich helder uit en beschrijft ze in klare taal wat mensen zelf kunnen doen om op jonge leeftijd getrokken conclusies te herkennen en te keren.

‘De 5 kindconclusies’ verscheen in 2011 en is nog altijd een geliefd boek dat ook in het Engels, Duits en Italiaans is uitgegeven. Inmiddels heeft Lisette haar licht op nog vier thema’s laten schijnen en ook die boeken werden vertaald. Natuurlijk is ze weer met een nieuw onderwerp bezig. Daarnaast is Lisette een doorgewinterde bestuurder die vaak de rol van voorzitter vervult, bijvoorbeeld bij de Findhorn Foundation, het workshopcentrum van de gelijknamige gemeenschap in Schotland. Naar aanleiding van haar boek over oudste dochters organiseert ze hier zelf ook een jaarlijkse retreat. Lisette heeft de gave van het woord en houdt van het interactieve en creatieve proces van kennis overdragen.

Telefoon

0347 – 757 750